Thursday, July 26, 2012

RAMADHAN 7 . #TERIMA KASIH ALLAH 


Assalamualaikum dan selamat bersahur .

Tangan dah mula menggeletar nak update entry terbaru . Bila excited terlebih , mata plak taknak pejam .di tambah otak plak tengah berkira kira nak update apa . dan secara langsung dan tak langsung ayu gagahkan diri untuk ukirkan satu lakaran ..

Alhamdulillah , hari nie dah masuk hari ke 7 kita umat islam berpuasa dan terima kasih Allah s.w.t sebab masih di beri peluang untukku menikmati bulan mulia ini . 


Semalam .

Rata-rata yang cakap result exam keluar 26/7 . Ok , ayu tak ambek port sangat , langsung takde perasaan nak tengok ..Orang cakap , cool dulu .Ehhe , tapi perasaan takut , berdebar semua bercampur baur dalam diri nie , pape pun ayu mengharapkan keputusan yang baik .

Alhamdulillah dan terima kasih Allah s.w.t ..

Dan keputusan ayu sangat sangat memuaskan dan ayu bersyukur sangat . Ayu tak sangka dan tak jangka akan dapat result macam tuh . Alhamdulillah , pengorbanan sem 3 sudah terbukti walaupun sem pendek dan ayu rasa berbaloi dengan usaha yang ayu buat ..


Ayu nak ucakpakn tahniah kat family ayu sebab sentiasa bagi sokongan kat ayu walaupun ayu sentiasa down .Sentiasa di pandang hina kat ayu . Ok , ayu bukan la pandai tapi orang cakap kalau nak pandai mesti banyakkan usaha , so ayu usaha dan ayu buktikan yang ayu bukan seorang yang lemah .Dan tak mudah ayu nak give up sebelum bertindak . 


Tak lupa juga , ayu nak ucapkan banyak banyak terima kasih kat Mr Hubby ayu .. Heheh .. Kenapa ?? Sebab dia banyak bagi sokongan kat ayu , banyak korbankan masa dia untuk ayu masa sem 3 .. Thanks dear !!! . Kalau dia tak tekankan suruh ayu study , ayu takkan study dan sekarang ganjaran ayu dapat atas usaha dan sokongan dari dia . Dia banyak bantu ayu dalam susah dan senang .. Betulkan orang cakap , time bercinta .pelajaran boleh meningkat dengan adanya orang yang kita sayang .


Seminggu lagi ayu nak masuk sem 4 . Ayu harap sem 4 dapat lagi baik dari sem 3 .. Harapan ayu sem 4 , ayu nak study sesama dengan mr hubby dan dapat pointer lagi baik !!! 



Ok , sampai sini dulu entry ayu ..nanti cerita lain entry plak ..


Selamat Bersahur Dan Selamat Beramal ..




No comments:

Post a Comment